Diverse exclusieve voordelen via klikopvoordeel.nl
terug donderdag, 29 okt 2009 - 14:09

Zakelijke telefonie via internet mogelijk door VoIP

Automatiseringsbedrijf THC introduceert VoIP voor zakelijk gebruik. Deze doorbraak in de telefonie maakt het voor ondernemingen mogelijk om gratis te bellen via internet. Dit nieuwe product van THC is een logische stap na de succesvolle introductie van het totaalconcept Lease IT waarmee álles op het gebied van hardware, software, onderhoud en support voortreffelijk wordt georganiseerd. THC is ervan overtuigd dat de nieuwe VoIP oplossing een aanzienlijke besparing kan opleveren voor haar relaties.

Thc
THC Automatisering bv

VoIP voor zakelijk gebruik in opkomst
“THC is al jarenlang gespecialiseerd in bedrijfsautomatisering. We merkten dat er vanuit de zakelijke markt steeds meer vraag is naar internettelefonie”, vertelt Thijs Jongkind, directeur van het Udense automatiseringsbedrijf. Vooral de flexibiliteit en kostenbesparing van deze dienst zijn voor bedrijven erg belangrijk. “Via VoIP, dat staat voor Voice over Internet Protocol, kunnen bedrijven gratis bellen naar vaste nummers binnen Europa. En bellen naar mobiele nummers en nummers buiten Europa kan tegen een sterk gereduceerd tarief. Daarnaast zijn gebruikers niet afhankelijk van een locatie en kan iedere bevoegde persoon inloggen in de centrale om zelf eenvoudig toestellen door te schakelen of de voicemail aan te zetten. Daardoor zijn bedrijven voor veranderingen in de telefooncentrale niet steeds afhankelijk van derden.”

Gratis telefonie in een volledig beveiligde omgeving
Naast flexibiliteit en grote kostenvoordelen ten opzichte van andere VoIP-diensten, zoals Skype, heeft THC ook nagedacht over de bedrijfsveiligheid van zijn VoIP-dienst. Via VPN, Virtual Private Network, houden bedrijven zelf de controle over hun netwerk. “Gratis telefonie in een volledig beveiligde omgeving dus”, zegt Jongkind. THC is al een jaar bezig met de ontwikkeling van de VoIP-dienst. Die staat overigens in Nederland nog in de kinderschoenen. Doordat THC zelf ook actief met VoIP werkt, heeft het bedrijf inmiddels niet alleen veel ervaring met de voordelen, maar ook met de risico’s die het met zich meebrengt. Voor problemen, zoals het uitvallen van de internetverbinding, zijn inmiddels dan ook passende oplossingen bedacht.

Vast bedrag per maand
Bedrijven kunnen, naast de eenmalige aanschaf van de hardware, voor een vast bedrag per maand per aansluiting gebruikmaken van de software voor gratis bellen via internet. Jongkind: “Daarmee ondersteunen wij de klant op afstand. Mocht een probleem echter niet op afstand opgelost kunnen worden, dan bieden wij direct ter plaatse ondersteuning.” Verder profiteert de klant automatisch van de nieuwste updates en worden er op regelmatige basis back-ups gedraaid. Naar verwachting stappen de komende jaren veel Europese bedrijven over op VoIP.

Thijs-jongkindlinked
Thijs Jongkind
Auteur: Info Kliknieuws 
Redactie: VeghelNWS-code: 0-11695-2 
Categorie: Advertorial 
Aangemaakt: 2009-10-29 14:17:31 
Laatste wijziging: 2009-10-29 14:17:31 
Gewijzigd door: Info Kliknieuws