Diverse exclusieve voordelen via klikopvoordeel.nl
terug vrijdag, 9 okt 2009 - 14:50

Freight Frame breidt haar dienstverlening uit.

Freight Frame is in de loop der jaren uitgegroeid tot een gerenommeerde traileroperator met als specialisatie dagelijkse lijndiensten vanuit de Benelux naar Finland (visa versa) en forwardingservice op Baltische Staten en Rusland.

Na een periode van voorbereiding biedt Freight Frame vanaf heden ook een forwardingservice aan voor overig Scandinavië, Oost Europa, het Midden-Oosten en gedeelten van Azië. De focus richt zich op normale handelsgoederen met uitzondering van koel en vries. Zowel stukgoed, groupage alsmede volle wagens behoren tot de mogelijkheden. Speciaal transport en ADR is op aanvraag beschikbaar.

De forwardingservice is een samenwerking met betrouwbare partners. Freight Frame heeft hier direct contact met landenspecialisten en er worden actuele en scherpe tarieven aangeboden. Indien gewenst kan Freight Frame ook de complexe douaneformaliteiten en eventuele verzekering van de lading afhandelen.

Voordeel is dat de door onze klanten gewaardeerde service van Freight Frame op Finland ook geldend is voor de forwardingservice. Ze kent de markten, de wetgeving en gewoonten. Freight Frame neemt bij het transport zoveel mogelijk de zorgen van de klant uit handen, levert up to date informatie en houdt de communicatielijnen kort.

Freight Frame maakt deel uit van de Nabuurs groep. Dit biedt in deze tijd een extra zekerheid. Waar nodig of nuttig wordt een beroep gedaan op de transport- en opslagcapaciteit, financiële zekerheid en knowhow. www.nabuurs.nl

Lijndienst:
Finland

Forwardingservice:
Noorwegen, Roemenie, Servië, Slowakije, Tsjechië,
Zweden, Slovenië, Georgië, Oezbekistan, Turkije,
Estland, Bosnië, Armenië, Albanië, Kyrgystan,
Litouwen, Polen, Turkmenistan, Moldavië, Irak,
Rusland, Hongarije, Macedonië, Kirzichstan, Kazachstan,
Wit Rusland, Bulgarije, Kroatië, Oekraïne, Iran,

Meer informatie:
Freight Frame BV
Stijn van den Bogart
Tel: +31 (0)485 322 990
I: www.freightframe.com
E:

Freight-frame-finland-transport-megatrailer
Freight Frame

Auteur: Info Kliknieuws 
Redactie: VeghelNWS-code: 0-8153-2 
Categorie: Advertorial 
Aangemaakt: 2009-10-09 14:58:40 
Laatste wijziging: 2009-10-09 15:58:34 
Gewijzigd door: Info Kliknieuws