Diverse exclusieve voordelen via klikopvoordeel.nl
terug maandag, 28 sep 2009 - 11:26

Prime Time Events Cuijk : regisseur van unieke evenementen.

Prime Time Events heeft al meer dan 15 jaar ervaring in de evenementen branche. Van kleine privé feesten tot meerdaagse zakelijke events, van ingetogen door eenvoud tot uitbundig en over de top.

Advertorial-6
Prime Time Events

Als je zo lang in het vak zit en je dus letterlijk bijna alles hebt gezien en hebt meegemaakt is het tijd om de volgende stap te zetten. Met eigen creatieve mensen originele plannen schrijven, bedenken en uitvoeren. De laatste jaren maakt het bedrijf een enorme groei door. Volgens Jan Hendrix, directeur en eigenaar, komt dat door het tot in detail uitwerken en uitvoeren van een productie en elke klant, hoe groot of klein met dezelfde drive, passie en stiptheid bedienen.

Advertorial-5
Prime Time Events

Sinds begin 2009 hebben we een aantal eigen meubellijnen in de verhuur. Strak wit lounge meubilair, stoere steigerhouten tafels en banken, verlichte led sta- en buffettafels en zelfs statafels voorzien van crushed ice bakken. Deze laatste tafels zijn vooral een hit. Gezellig rondom je tafel staan met in het midden een koud flesje wijn, bier of een lekkere amuse.

Advertorial-4
Prime Time Events

Steeds vaker komen zakelijke klanten voor een opening, bedrijfs- of personeelsfeest naar het
Cuijkse bedrijf. Voor de ene opdrachtgever fungeren we als leverancier van de techniek of meubilair en decoratie. De andere opdrachtgever wil zich bezig houden met waar het om gaat, namelijk hun core business, en wil dus geen zorgen hebben over het evenement en leggen de totale productie bij ons in handen.

Advertorial-3
Prime Time Events

Het afgelopen jaar is Prime Time betrokken geweest bij bedrijfsevents georganiseerd voor of door onder andere JAKO materiaal verhuur, Cleanmat Andelst, WE Fashion groep, JVH gaming, Ebben boomkwekers, Van der Horst bouwgroep, Schouwburg Cuijk, RTL Nederland, Jetix en Van Lanschot bankiers.

Advertorial-2
Prime Time Events

“Van een feest komt een feest” is onze mening. Als we een topproduct afleveren zijn er altijd mensen die naar aanleiding van dat feest weer bij ons komen, een sneeuwbal effect dat niet te stoppen is.

Advertorial-1
Prime Time Events

Prime Time Events BV is gespecialiseerd in de volledige organisatie en realisatie van een evenement. Of het nu gaat om een feest, communicatie event of beursstand. Voor ieder evenement hebben we specialisten in huis. Onze huidige klanten beschrijven ons als een flexibele duizendpoot. Met alle basisfacetten voor een evenement, zoals techniek, podia, decoratie en meubilair, in eigen beheer en daarnaast een team met een ongekende drive om ieder evenement tot in de puntjes te organiseren maakt ons tot een handige partner voor iedere doelgroep. Een goed georganiseerd backoffice maakt het plaatje compleet. We kunnen dus stellen dat Prime Time alles doet behalve koken! Eén regie, één aanspreekpunt makkelijker kan het niet.

Kijk op www.primetime.nl voor meer informatie of vraag telefonisch een vrijblijvend gesprek aan met een van onze medewerkers op 0485 – 318 375.
Auteur: Info Kliknieuws 
Redactie: VeghelNWS-code: 0-8091-2 
Categorie: Advertorial 
Aangemaakt: 2009-09-28 11:45:47 
Laatste wijziging: 2009-09-28 11:45:47 
Gewijzigd door: Info Kliknieuws