Diverse exclusieve voordelen via klikopvoordeel.nl
terug maandag, 20 aug 2012 - 9:53

Energiek ondernemerscafé voor starters

VEGHEL - Starters, maar ook gevestigde ondernemers, uit de regio Veghel – Uden – Schijndel zijn op donderdag 13 september om 19.30 uur welkom bij De Ideeënfabriek aan Liessentstraat 9a in Uden. Startersmarktplaats houdt een verrassende, maar vooral leerzame avond.

Wat heeft muziek met ondernemers te maken? Voor sommigen niets, maar voor degene die op 13 september naar het Ondernemerscafé komen álles. Startersmarktplaats biedt een avond vol energie, muziek en talent. Spreker Richard de Hoop geeft met zijn presentatie een frisse kijk op effectief samenwerken. Er zijn weinig sprekers die zingen en er zijn weinig zangers die spreken: Richard de Hoop doet beide. Tijdens de aansluitende borrel is er gelegenheid om kennis te maken en waardevolle informatie uit te wisselen met collega-ondernemers.
Deze derde editie van het Ondernemerscafé heet Samen sterk en staat volledig in het teken van effectief samenwerken.
Startersmarktplaats is een initiatief van de gemeenten Veghel, Uden en Schijndel in samenwerking met het ondernemersplatform ReVUS, Rabobank Uden Veghel en de Kamer van Koophandel. Startersmarktplaats biedt startende ondernemers verschillende handvatten om hun onderneming een zo groot mogelijke kans van slagen te geven. Voor meer informatie en aanmelding: www.startersmarktplaats.nl.
Auteur: Ine van Gerwe 
Redactie: VeghelNWS-code: 0-5535-2 
Categorie: Zakelijk 
Aangemaakt: 2012-08-20 09:56:46 
Laatste wijziging: 2012-08-20 09:57:48 
Gewijzigd door: Ine van Gerwe