Diverse exclusieve voordelen via klikopvoordeel.nl
terug donderdag, 2 aug 2012 - 13:59

John van Hoof nieuwe directievoorzitter CSU

UDEN - De Raad van Commissarissen van CSU benoemt John van Hoof (52) tot nieuwe directievoorzitter. De aandeelhouders, onderwie grootaandeelhouder familie Van der Heijden, hebben ermee ingestemd tijdens de algemene vergadering van Aandeelhouders. Ook de ondernemingsraad is positief over de benoeming.

Foto-john-van-hoof-hr
John van Hoof

John van Hoof heeft ruime ervaring in branches waar het om mensenwerk gaat, ook in de schoonmaak. Hij bekleedde diverse financiële functies waarna hij sinds 2004 als algemeen directeur eindverantwoordelijk is voor Zorg van de Zaak Netwerk B.V. (voorheen arbodienst Maetis), met bijna 100 miljoen omzet een top 3 speler in deze markt.
Jacques Teelen, voorzitter van de Raad van Commissarissen: ‘John van Hoof is een ervaren bestuurder. Met hem halen we een directievoorzitter in huis die past bij de organisatie. Hij kan de positionering van CSU in de schoonmaakmarkt en van Tzorg in de thuiszorgmarkt verder vorm geven en onze ambities realiseren.’

Solide
Van Hoof treedt op 1 september in dienst als statutair directeur en neemt in de loop van het najaar het stokje over van Frie van Hulten. Na 12 jaar leiding te hebben gegeven aan de directie, treedt Van Hulten terug in verband met zijn pensionering. Hij blijft nog een beperkte periode als adviseur aan CSU verbonden. Onder zijn leiding groeide CSU in de afgelopen 12 jaar van circa 100 miljoen naar 300 miljoen omzet en behaalde het bedrijf solide resultaten.
Statutair directeur Jan van der Schans heeft al eerder aangegeven per eind van dit jaar zijn werkzaamheden bij CSU te stoppen. Hij wil meer tijd besteden aan een aantal persoonlijke doelen. De RvC zoekt een geschikte opvolger. Daarna bestaat de statutaire directie uit voorzitter John van Hoof, Gertjan van der Hoek en de nieuw te werven directeur.
Auteur: Paula van Hout 
Redactie: VeghelNWS-code: 0-8860-2 
Categorie: Zakelijk 
Aangemaakt: 2012-08-02 14:00:51 
Laatste wijziging: 2012-08-02 14:10:29 
Gewijzigd door: Paula van Hout