Diverse exclusieve voordelen via klikopvoordeel.nl
terug dinsdag, 17 jul 2012 - 13:40

Topman Mars Nederland naar HAK

VEGHEL - Timo Hoogeboom (45) treedt na de zomer aan als de nieuwe algemeen directeur van HAK. Per 1 september volgt hij in die functie Michiel F. van Ginkel op. De afgelopen zeven jaar gaf Hoogeboom als General Manager van Mars Nederland leiding aan de Nederlandse Marketing- en Verkooporganisatie en ’s werelds grootste chocoladefabriek in Veghel.

Timo-hoogeboom-lres
Topman Mars Nederland naar HAK

Eerder werkte Hoogeboom als General Manager Nederland voor SC Johnson (2003-2005) en in diverse leidinggevende functies voor Sara Lee/DE (1993 – 2003). Groente- en fruitfabrikant HAK haalt met Timo Hoogeboom een op groei gerichte merkstrateeg binnen met veel ervaring in productie en retail, zo meldt Carel van Bemmelen, directeur van eigenaar Neerlands Glorie. “We hebben de afgelopen zeven jaar met HAK opnieuw op de kaart gezet en bovenal weer financieel gezond en merkfit gemaakt voor de toekomst. Timo is bij diverse multinationals opgeleid en zeer ervaren op het gebied van marketing & sales, productie, finance en algemeen management. Hij heeft als opdracht HAK verder te laten groeien en naar een volgende fase in de merkontwikkeling te loodsen. Wij hebben daar alle vertrouwen in.”
Voor de oud Mars-topman is de overstap naar HAK een nieuwe uitdaging in zijn carrière. “HAK is een fantastisch merk met een prachtige heritage en een duurzame toekomst: een Hollandse parel in retailland. Ik vind het een geweldige uitdaging om het merk en het bedrijf straks in een volgende groeiversnelling te brengen.”
Auteur: Philip van den Brand 
Redactie: VeghelNWS-code: 0-10971-2 
Categorie: Zakelijk 
Aangemaakt: 2012-07-17 13:43:32 
Laatste wijziging: 2012-07-17 13:44:03 
Gewijzigd door: Philip van den Brand