Diverse exclusieve voordelen via klikopvoordeel.nl
terug vrijdag, 6 jul 2012 - 9:31

ArdNovation bestaat tien jaar

UDEN - Hij organiseert en managet en voelt zich als een vis in het water in projecten van werktuigbouwkundige engineering. Ard Wassenberg heeft een kwart eeuw ervaring op dit vlak en hij geniet zichtbaar als hij erover vertelt. Tien jaar geleden zette hij zijn eigen bureau op: ArdNovation. De zaken gaan voortreffelijk. "Het kostenaspect en innovatie zijn meer dan ooit belangrijke factoren. Daarom investeren bedrijven in het verbeteren van het bedrijfsproces, waarmee ze kunnen winnen aan rendement en efficiency. Dat is waar ik om de hoek kom kijken."

Klik-ardnovation-week-27
ArdNovation bestaat tien jaar

Werkend binnen eigen bureau, maar ook gedetacheerd, heeft Ard Wassenberg de voorbije jaren een breed netwerk opgebouwd van mensen, bedrijven en instellingen. Het is deze wisselwerking die ArdNovation in de wereld van de engineering elke dag weer een stap vooruit helpen zetten in nieuwe ontwikkelingen. ArdNovation heeft ervaring opgedaan in een grote diversiteit aan industriële projecten. Werkt graag aan grote complexe projecten voor gerenommeerde bedrijven, maar schuwt ook de kleine opdrachten en eenvoudig teken- en construeerwerk niet.
"Als het gaat om engineering, kunnen de projecten uiteenlopend zijn", vertelt Ard Wassenberg. "Van eenvoudige teken- en uitzoekwerkzaamheden als designengineer, maar het gebeurt ook dat ik als projectengineer de spil ben in een groter en complexer project. We verzorgen ook diensten op 3D vlak. Zoals het ondersteunen van bedrijven die zelf gebruik maken van 3D systemen, om de extra capaciteit in te vullen. Maar ook het modelleren en samenstellen van nieuwe onderdelen in bijvoorbeeld de machinebouw of het opzetten van een concept lay-out van een complete productiehal."

Zie ook www.ardnovation.nl
Auteur: André vander  Linden 
Redactie: VeghelNWS-code: 0-5153-2 
Categorie: Zakelijk 
Aangemaakt: 2012-07-06 09:36:50 
Laatste wijziging: 2012-07-06 09:37:05 
Gewijzigd door: André vander  Linden