Diverse exclusieve voordelen via klikopvoordeel.nl
terug woensdag, 4 jul 2012 - 12:24

Haer Boutique viert eerste verjaardag

VEGHEL – Haer Boutique van Herbert van der Wiel zit op woensdag 4 juli precies een jaar op haar stek aan de Veghelse Markt. De kapsalon viert het jubileum met enkele aanbiedingen.

Eigenaar Herbert van de Wiel zit al bijna een kwart eeuw in het kappersvak. Met de opening van zijn eenmanszaak Haer Boutique - nu één jaar geleden - keerde de kapper terug van weggeweest in Veghel: “Ik ben blij dat ik weer terug ben. Mooie locatie ook. De reacties zijn goed; ik zie veel oude bekenden, maar gelukkig ook veel nieuwe gezichten.”
Haer Boutique voert als belangrijkste merk het Australische Kevin Murphy: “Een mooi verzorgingsproduct. Het is volledig paraben- en sulfaatvrij en daarmee een heel vriendelijk product voor de hoofdhuid. Met name de wat gevoeligere huid heeft er baat bij.”
Ter gelegenheid van het jubieum is elk tweede product van Kevin Murphy voor de helft van de prijs. Bovendien krijgen klanten die in de maand juli komen voor een kleurbehandeling een setje shampoo en conditioner van het Australische merk gratis.
De verjaardag van de kapsalon gaat gepaard met een nieuwe website: www.haerboutique.nl. Daarop staat meer info over openingstijden en bereikbaarheid. Ook kan men online een afspraak maken.
Auteur: Ine van Gerwe 
Redactie: VeghelNWS-code: 0-5544-2 
Categorie: Zakelijk 
Aangemaakt: 2012-07-04 12:28:01 
Laatste wijziging: 2012-07-04 12:28:01 
Gewijzigd door: Ine van Gerwe