Diverse exclusieve voordelen via klikopvoordeel.nl
terug vrijdag, 29 jun 2012 - 15:02

Carselect Oss heeft die bijzondere occasion

Jong, luxe én stijlvol rijden? Carselect Oss is als geen ander thuis in jonge en fraai uitgevoerde occasions van met name Audi, BMW, Mini en Peugeot. De uitgebreide collectie geeft de sportieve autorijder alle keus. Dat werkt nóg beter in combinatie met het persoonlijk advies dat Carselect Oss geeft over aankoop en onderhoud.

Ad-carselect-3
Carselect

Jeroen van der Stappen is het gezicht van Carselect. In Oss is hij geen onbekende. Als liefhebber is hij al langer met auto’s in de weer, maar daarnaast werkte hij bijvoorbeeld ook tien jaar bij Smits en Van Zon. Sinds december 2009 is Carselect Jeroens nieuwe uitdaging. “Ik houd van mooie, bijzondere en compleet uitgevoerde auto’s. Veel meer mensen hebben dat, en voor hen heb ik Carselect opgezet.”

Zoekopdrachten
Carselect levert alle auto’s desgewenst af met een servicebeurt, nieuwe APK en drie tot twaalf maanden garantie die geldig is in Europa. Uiteraard zijn alle auto’s voorzien van een Nederlands kenteken en gekeurd door de RDW. Sportieve velgen plaatsen, inbouwen van een alarminstallatie, lederen bekleding aanbrengen; het kan allemaal. Staat de droomauto van een klant niet in de showroom, dan gaat Carselect op zoek. “Bij onder meer BMW en Audi hebben wij toegang tot een immense voorraad jonggebruikte occasions; alleen al zo’n twaalfhonderd BMW’s. Maar we leveren ook nieuwe auto’s tegen een scherpe prijs. Bij een zoekopdracht kan ook de oude auto ingeruild worden.” Carselect werkt hecht samen met Car Service Oss, Car Repair, Sigus Autobekleding en de taxateurs van Dekra/ANWB.

Tekst: Tom Verstegen, foto: Hans van der Poel
Laatste reacties op dit bericht via het forum:
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Auteur: dimphy van boxtel 
Redactie: BedrijvigNWS-code: 0-3267-2 
Categorie: Persbericht 
Aangemaakt: 2012-06-29 15:04:45 
Laatste wijziging: 2012-06-29 15:04:59 
Gewijzigd door: dimphy van boxtel