Diverse exclusieve voordelen via klikopvoordeel.nl
terug donderdag, 28 jun 2012 - 9:00

Nieuw concept Rondvaart Wiljo

HEUSDEN - Rondvaart Wiljo heeft een nieuw concept gelanceerd: Feestje op de Maas. Onder deze noemer biedt het bedrijf diverse feestarrangementen, volledig verzorgd met diverse thema's en entertainment. Van 70's feest, caribean-party, glitter and glamour tot casino-avond en skihut.

Rondvaart Wiljo, al 17,5 jaar een begrip in Heusden en omgeving, heeft dit voorjaar fors geinvesteerd in nieuwe arrangementen die op een nieuwe website worden gepromoot. In deze tijd van bezuinigingen is er zelfs ook een crisisfeest waarbij u alleen maar uw budget en aantal personen hoeft door te geven en "Feesje op de Maas" maakt voor u een passend voorstel.

Rondvaart Wiljo "Feestje op de Maas" heeft 3 schepen, de kleinste "Koosje" voor gezelschappen tot maximaal 12 personen voor een heerlijke directielunch, teamvergadering of borrel op de maas. "De Wiljo" is geschikt voor groepen tot 50 personen voor een heerlijke barbecue of 70's party. De grootste boot de Zeearend is geschikt voor groepen van 30 tot 150 personen voor allerlei soorten feesten, presentaties, workshops etc.

Meer informatie over de schepen en arrangementen vindt u op www.feesjeopdemaas.nl en www.rondvaartwiljo.nl of bel 0416-380278. Rondvaart Wiljo vindt u aan de stadshaven in het centrum van Heusden, maar natuurlijk is het ook mogelijk een opstapplaats naar keuze te bespreken.
Laatste reacties op dit bericht via het forum:
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Auteur: dimphy van boxtel 
Redactie: BedrijvigNWS-code: 0-1402-2 
Categorie: Persbericht 
Aangemaakt: 2012-06-28 09:07:47 
Laatste wijziging: 2012-06-28 09:07:47 
Gewijzigd door: dimphy van boxtel