Diverse exclusieve voordelen via klikopvoordeel.nl
terug woensdag, 20 jun 2012 - 16:07

Primeur Gerard on Tour bij 't Stulpke

UDEN – Meesterbrouwer Gerard van den Broek gaat een tour maken langs de finalisten van de verkiezing ‘Vriendenkring Hertog Jan-café 2012’. Steeds is een ander Vriendenkringlid ‘Vriend van de Maand’. Gerard bijt vrijdag 29 juni het spits af bij café ’t Stulpke in Uden.

In het Udense populaire café wordt officieel het eerste fust Hertog Jan Weizener 2012 aangeslagen. Met deze Tour langs steeds een andere ‘Vriend van de Maand’ wil Hertog Jan de Vriendenkring dichter bij de consument brengen en wat is dan mooier voor cafébezoekers dan een ontmoeting met de brouwmeester zelf? Bij alle proeverijen worden bierliefhebbers via Facebook opgeroepen om de avond bij te wonen. Zo krijgen de finalisten de kans om naast vaste bezoekers ook nieuwe gasten hun passie voor Hertog Jan te laten ervaren. Uiteraard kunnen ook collega’s van de Vriendenkring een kijkje komen nemen bij een van de bierevenementen.
Gerard verzorgt bij alle finalisten een proeverij van een uur voor gasten van de horecaonderneming. Van iedere proeverij verschijnt na afloop een verslag in beeld en woord op de website van de Vriendenkring. Ook wordt binnenkort een tv-commercial opgenomen bij 't Stulpke voor de nieuwe landelijke reclamecampagne 'Uit liefde voor bier'.
Auteur: Paula van Hout 
Redactie: VeghelNWS-code: 0-7457-2 
Categorie: Zakelijk 
Aangemaakt: 2012-06-20 16:08:38 
Laatste wijziging: 2012-06-20 16:09:30 
Gewijzigd door: Paula van Hout