Diverse exclusieve voordelen via klikopvoordeel.nl
terug maandag, 11 jun 2012 - 17:06

Wiltec Best Managed Company

UDEN - Innovatief, slagvaardig, enthousiast en ondernemend; dat zijn eigenschappen waardoor de Wiltec Groep in Uden zich in 2012 tot de best geleide organisaties binnen het Nederlandse midden- en grootbedrijf mag rekenen. Dit blijkt uit het Best Managed Companies programma, dat Deloitte dit jaar voor de vijfde keer houdt, in samenwerking met TiasNimbas Business School en VNO-NCW.

Maar liefst 152 Nederlandse bedrijven waren genomineerd om mee te doen aan het Best Managed Companies programma. Tijdens het voortraject beoordeelde Deloitte de strategie, de bedrijfsvoering en de resultaten van de bedrijven. Op basis daarvan mogen uiteindelijk 28 bedrijven de titel ‘Best Managed Company 2012’ voeren, waaronder de Wiltec Groep.
De Wiltec Groep streeft naar het leveren van een zo breed mogelijk productenpakket voor haar klanten, waarbij kwaliteit, specialisme en service altijd voorop staan. Het hoofdkantoor staat in Uden. Met 225 medewerkers en een jaaromzet (2011) van ruim 40 miljoen euro, richt het bedrijf zich op Spuitapparatuur, Spuitcabines en Luchtbehandeling, Filtermaterialen, Cabineproducten, Tapes, Persoonlijke Beschermingsmiddelen en Beroepskleding. Tot de Wiltec Groep behoren naast een vestiging in Spijkenisse, tevens de organisaties Delo BV (specialist in kantoorartikelen, -inrichting en -machines), Schoenenfabriek Neskrid BV (ontwikkeling en productie veiligheidsschoenen) en Ter Horst BV (specialist in perslucht en pneumatiek).
De directie van Wiltec is erg blij met deze erkenning en benadrukt dat dit een gezamenlijke prestatie is van alle medewerkers en het voltallige management van de organisatie. 'Het streven is nu om de groei voort te zetten en onszelf te blijven overtreffen als het gaat om klanttevredenheid, vernieuwende producten en onze service', aldus Wiltec.
Auteur: Paula van Hout 
Redactie: VeghelNWS-code: 0-16249-2 
Categorie: Zakelijk 
Aangemaakt: 2012-06-11 17:07:40 
Laatste wijziging: 2012-06-11 17:07:57 
Gewijzigd door: Paula van Hout