Diverse exclusieve voordelen via klikopvoordeel.nl
terug maandag, 21 mei 2012 - 12:39

Nu ook Veghel in Wolken

VEGHEL - Na “Volkel in de Wolken” krijgt Veghel nu ook een eigen versie; geen airshow en braderie maar een bijeenkomst voor bedrijven in en rondom Veghel over de vraag “is de cloud iets voor mijn bedrijf?”

Nadat in oktober 2011 de Werkgroep ICT van Glasnet Veghel een bijeenkomst heeft verzorgd over “de Cloud”, hebben Claranet (dienstenleverancier over het netwerk van Glasnet Veghel B.V.) en het Veghelse bedrijf Minkels het initiatief genomen tot een vervolgbijeenkomst over dit onderwerp. Deze bijeenkomst zal plaatsvinden op woensdag 20 juni, onder de titel "Veghel in de Wolken".

Doel is om te kijken in hoeverre de cloud nu daadwerkelijke die verbetering brengt die er momenteel aan toegeschreven wordt. Daarnaast wordt de conclusie vanuit de oktober-bijeenkomst getoetst: 'de cloud is geen simpele kant-en-klare oplossing die past bij elk bedrijf op elk gewenst tijdstip, maar een mogelijke oplossing afhankelijk van wensen en behoeften van bedrijven en strategisch ICT-beleid’.

De locatie van de bijeenkomst is het kantoor van Minkels aan de Eisenhowerweg 12 in Veghel. Naast een rondleiding door de Minkels-fabriek horen we ook van BEK Grafische Producties hoe zij aankijken tegen de toenemende digitalisering (is dit een gevaar of juist een kans) en horen we van provider Claranet Benelux B.V. hoe zij tegen de bewegingen rondom de cloud aankijken.

Meer informatie over het programma en aanmelden kan via www.veghelindewolken.nl

Auteur: Gerben van den Broek 
Redactie: UdenNWS-code: 0-1398-2 
Categorie: Persbericht 
Aangemaakt: 2012-05-21 12:40:24 
Laatste wijziging: 2012-05-21 12:40:46 
Gewijzigd door: Gerben van den Broek