Diverse exclusieve voordelen via klikopvoordeel.nl
terug maandag, 14 mei 2012 - 12:33

Nieuwe voorzitter voor GEMINI

GELDROP-MIERLO - Jac van Stratum is onlangs aangetreden als nieuwe voorzitter van GEMINI, netwerk van business to business bedrijven in Geldrop en Mierlo. Hij is directeur van Van Stratum Techniek in Geldrop, een familiebedrijf dat al 90 jaar oud is en haar activiteiten richt op de regio Eindhoven.

Van Stratum volgt Paul Hulshof op, die acht jaar voorzitter is geweest van GEMINI. Dit netwerk verenigt veertig ondernemingen in Geldrop en Mierlo uit de handel, industrie en dienstverlening. Onder leiding van Paul Hulshof is GEMINI uitgebouwd tot een actieve ondernemersvereniging in de fusiegemeente Geldrop-Mierlo met spraakmakende netwerkactiviteiten en een goed contact met het gemeentebestuur over het locale ondernemingsklimaat.

De bestuurwisseling werd formeel beklonken tijdens een bijeenkomst in de ontwerpfabriek van Piet-Hein Eek. Later dit jaar staan nog een bijeenkomst met het Werkgeversplein Helmond, een bedrijfsbezoek aan het Geldropse bedrijf Kuhn en een bezoek aan de Floriade in Venlo op het programma. Jac van Stratum heeft de afgelopen periode alle leden persoonlijk bezocht om na te gaan wat de toegevoegde waarde van GEMINI betekent en wat er verbeterd kan worden aan het netwerk en / of de belangenbehartiging voor de leden. Hij heeft de ambitie GEMINI verder te laten groeien en geldt als een betrokken ondernemer en netwerker met een brede interesse. Als voorzitter wil hij graag een steentje bijdragen aan een verdere versterking van het economisch klimaat in de regio.

Auteur: Gerben van den Broek 
Redactie: UdenNWS-code: 0-1595-2 
Categorie: Persoonlijk 
Aangemaakt: 2012-05-14 12:38:20 
Laatste wijziging: 2012-05-14 12:38:36 
Gewijzigd door: Gerben van den Broek