Diverse exclusieve voordelen via klikopvoordeel.nl
terug donderdag, 10 mei 2012 - 14:11

Kuijpers optimistisch voor 2012

HELMOND – De bouw- en installatiebranche staat voor de uitdaging een nieuwe weg te vinden in de huidige economische situatie. Door de focus op klanten en medewerkers te houden en groei in kwaliteit centraal te stellen, is Kuijpers voor 2012 optimistisch gestemd. Dat is te lezen in het onlangs verschenen jaarverslag van de onderneming.

2012 brengt Kuijpers in de slotfase van het strategische beleidsplan ‘Op weg naar 2013’. Aan de hierin geformuleerde doelstellingen wordt niet getornd: groei in kwaliteit blijft centraal staan. Ook focus op de klant en de marktsegmenten gezondheidszorg, onderwijs, cultuur & recreatie, bedrijfshuisvesting en industrie blijven als belangrijke strategische pijlers overeind. Samen met een hoge werknemerstevredenheid vormt dit de basis van de verdere ontwikkeling van Kuijpers.

Sterke positie in de gezondheidszorg
In 2011 realiseerde Kuijpers een omzet van 158 miljoen euro, een groei van 30 miljoen euro ten opzichte van 2010. ‘We verstevigden onze marktpositie vooral in de gezondheidszorg met projecten als het Biocontainment Laboratorium van het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam en het Research Laboratorium van het Nederlands Kanker Instituut in Amsterdam’, zegt Ton Stuifzand, algemeen directeur van Kuijpers.

Ook de specialismen Kuijpers Maintenance en Kuijpers Beveiligingssystemen bleven consistent in hun ontwikkeling en groei. Met een hoge werknemerstevredenheid tegenover een laag ziekteverzuim, stevige investeringen in het ontwikkelen van medewerkers, plus de concentratie van onze duurzame kennis in de nieuwe business-unit Kuijpers Ecopartners zijn doelstellingen ruimschoots behaald. Teleurstellende resultaten in het marktsegment industrie zorgden in het laatste kwartaal echter voor een terugslag. ‘Maar hier leren we ook van. Het is een proces van struikelen, opstaan en de juiste stappen zetten!’, laat Stuifzand weten.


Auteur: Gerben van den Broek 
Redactie: UdenNWS-code: 0-1751-2 
Categorie: Financieel 
Aangemaakt: 2012-05-10 14:14:48 
Laatste wijziging: 2012-05-10 14:14:48 
Gewijzigd door: Gerben van den Broek