Diverse exclusieve voordelen via klikopvoordeel.nl
terug vrijdag, 4 mei 2012 - 11:20

4-hamerclassificatie IBN Vergadercentrum geprolongeerd

UDEN – Het vergadercentrum van IBN in Uden is onlangs opnieuw uitgeroepen tot een 4-hamer accommodatie. IBN heeft ruimschoots voldaan aan de eisen van de hamerclassificatie en mag daarom ook in 2012 de 4 vergaderhamers voeren. IBN Vergadercentrum heeft volgens het rapport een zakelijke uitstraling, goede techniek, goede staat van afwerking, is comfortabel, biedt uitstekende faciliteiten en service.

De vergaderhamers van de Nationale congres- en vergaderclassificatie van Het Erkende Congresbedrijf geven klanten inzicht in de kwaliteit en faciliteiten van vergader- en congresaccommodaties in Nederland. Een 4-hamervergaderaccomodatie (op een schaal van 5) is zakelijk op een hoog niveau: 'een accommodatie met een zakelijke luxueuze uitstraling die voldoet aan de strengste technische vereisten voor vergaderen'.

De faciliteiten en voorzieningen van IBN Vergadercentrum voldoen aan de eisen van een 4-hamervergaderaccommodatie. Het vergadercentrum is voorzien van alle moderne apparatuur, biedt uitgebreide cateringfaciliteiten en heeft multifunctionele zalen voor verschillende groepsgroottes, variërend van 2 tot 250 personen.

Auteur: Gerben van den Broek 
Redactie: UdenNWS-code: 0-892-2 
Categorie: Persbericht 
Aangemaakt: 2012-05-04 11:22:28 
Laatste wijziging: 2012-05-04 11:22:28 
Gewijzigd door: Gerben van den Broek