Diverse exclusieve voordelen via klikopvoordeel.nl
terug woensdag, 2 mei 2012 - 9:12

Accessio verkocht aan The Professionals Group

ROOSENDAAL - The Professionals Group, een holding op het vlak van brede personeelsoplossingen, heeft Accessio Reintegratiediensten van WVS-groep overgenomen. Door de sterke veranderingen in de re-integratie markt bij met name de gemeenten en de daarmee samenhangende beschikbare budgetten, heeft de WVS-groep ervoor gekozen om Accessio te verkopen.

Eind vorig jaar werd steeds duidelijker dat het aantal opdrachten bij Accessio vanuit de bestaande klantgroepen fors minder zou worden. Door het gegeven dat gemeenten door landelijke bezuinigingen gekort worden op hun re-integratiegelden, kwamen de financiële resultaten van Accessio onder druk te staan. Om een goede afweging te maken rondom de toekomst van het dochterbedrijf, is het scenario van verkoop in 2012 in een stroomversnelling geraakt. Na constructieve gesprekken met The Professionals Group zijn op 27 april de handtekeningen gezet onder de koopovereenkomst waarbij de aandelen overgedragen worden.

The Professionals Group is een groep van 11 ondernemingen die een breed pakket van flexibele personeelsoplossingen aan de markt biedt. Met Accessio en haar kennis en expertise op het gebied van re-integratie erbij kan TPG voorzien in de volledige keten van werving en selectie, payrolling, uitzenden & detacheren en nu dus ook reintegreren. Accessio zal onder leiding van Ton van der Zouwen haar vertrouwde gezicht in de regio behouden en samen met de nieuwe eigenaar een verse start maken.
Auteur: Gerben van den Broek 
Redactie: UdenNWS-code: 0-1264-2 
Categorie: Persbericht 
Aangemaakt: 2012-05-02 09:13:06 
Laatste wijziging: 2012-05-02 09:14:08 
Gewijzigd door: Gerben van den Broek