Diverse exclusieve voordelen via klikopvoordeel.nl
terug vrijdag, 23 mrt 2012 - 10:50

Elektrisch offensief van start bij Arend Auto Eindhoven

Eindhoven – Renault is een elektrisch offensief begonnen met de introductie van de Fluence Z.E. en de Kangoo Z.E. Renault-dealer Arend Auto Eindhoven draagt zijn steentje bij en leverde op 29 februari 2012 een Renault Kangoo ZE af aan HVL B.V.

Picture-003
Elektrisch offensief van start bij Arend Auto Eindhoven

Renault dealer Arend Auto Eindhoven en HVL gaan mee in het elektrische offensief van Renault. HVL nam op 29 februari 2012 de sleutel in ontvangst van een splinternieuwe Renault Kangoo Z.E. HVL is als eerste techniekbedrijf in ons land gecertificeerd voor het hoogst haalbare niveau 5 van de CO2-prestatieladder en wil de CO2-uitstoot van het eigen wagenpark verminderen door zowel het aantal afgelegde kilometers als de CO2-uitstoot per kilometer te verlagen.

Wie net als HVL is geïnteresseerd in de volledig elektrisch aangedreven Z.E.-modellen, kan bij Arend Auto uitgebreid kennismaken. De Renault Fluence Z.E. is een 100 % elektrische sedan dn de Renault Kangoo Z.E. is de eerste 100 % elektrische bestelauto.

Picture-002-1
Elektrisch offensief van start bij Arend Auto Eindhoven

Fluence Z.E.: uniek in zijn segment
De Renault Fluence Z.E is geschikt als zakenauto én als gezinsauto en hij is uniek in zijn segment. Deze sedan heeft een bijzonder fraaie lijn, biedt een comfortabel interieur en is voorzien van een scala aan handige technische snufjes. Samen met de Renault Kangoo Z.E. is de Fluence Z.E. een van de eerste auto’s van het Renault Z.E.-gamma die op de markt zijn verschenen.

Kangoo Z.E.: goed voor milieu en portemonnee
De Kangoo Z.E. is bedoeld voor zakelijke klanten die op zoek zijn naar een zuinige en milieuvriendelijke bestelauto. De Kangoo Z.E. is ook leverbaar in een Maxi-versie – met twee of vijf zitplaatsen – en heeft dezelfde praktische kwaliteiten als de versie met conventionele verbrandingsmotor: dezelfde laadruimte van 2,4 tot 4,0 m3, hetzelfde laadvermogen van 650 kg en hetzelfde comfort. De 100 % elektrische bestelauto rijdt bovendien stil en soepel met een trekkracht die vanuit stilstand direct volledig beschikbaar is.

International Van of the Year 2012
De Kangoo Z.E. is verkozen tot ‘International Van of the year 2012’; een onderscheiding die wordt toegekend door een jury van 22 Europese journalisten gespecialiseerd in bedrijfswagens. Het is de eerste keer dat een elektrische auto deze titel wint van talrijke mededingende bedrijfswagens met een verbrandingsmotor.

Uiteraard kunnen de gespecialiseerde medewerkers van Arend Auto alles vertellen over het elektrisch rijden en het Renault Z.E.-gamma. Kom naar Renault-dealer Arend Auto om kennis te maken met de 100 % elektrische Kangoo Z.E. en Fluence Z.E.! Naast deze modellen volgt in het voorjaar van 2012 de Renault Twizy en in het najaar de Renault ZOE.
Laatste reacties op dit bericht via het forum:
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Auteur: dimphy van boxtel 
Redactie: BedrijvigNWS-code: 0-1563-2 
Categorie: Persbericht 
Aangemaakt: 2012-03-23 10:53:39 
Laatste wijziging: 2012-03-23 10:53:39 
Gewijzigd door: dimphy van boxtel