Diverse exclusieve voordelen via klikopvoordeel.nl
terug donderdag, 30 sep 2010 - 9:16

Nederlanders ontdekken Belgische meetingfaciliteiten

Nederlandse bedrijven steken meer en meer de grens over voor een zakelijke bijeenkomst of bedrijfsuitje. Dat blijkt uit een rondvraag bij verschillende Belgische hotels, seminarcentres en eventbureaus in de provincie Antwerpen. “We zijn daar erg blij mee” legt Niek Groen van de Corsendonk Hotels uit. “Nederlanders blijken vooral de culinaire kwaliteiten en de vriendelijke bediening te waarderen.”

Priorij-1
Meeting Kempen


De Belgische Ardennen waren al erg populair als bedrijfsuitje in België, zo gaan Nederlandse bedrijven wel meer raften in Durbuy of mountainbiken in Houffalize. Ook Antwerpen ontvangt jaarlijks veel Nederlanders, de stad is dan ook makkelijk bereikbaar via verschillende invalswegen. Maar ook voor zakelijke bijeenkomsten zakken Nederlanders graag af naar de zuiderburen. In de Antwerpse Kempen, de groene regio onder Noord-Brabant, zien ze Brabantse bedrijven graag komen. “Onze regio is ideaal voor meetings en incentives in alle rust.” zegt Joris Engels van MeetingKempen. “Bovendien ligt onze regio centraal in de Benelux, wat de Kempen makkelijk bereikbaar maakt van alle richtingen. Het fileprobleem naar Antwerpen heeft ons daarom al veel goed gedaan. Nu bedrijven merken dat ze niet tot in de Ardennen moeten rijden om mooie natuur te zien blijven ze hier ook voor een teambuilding.”

België blijkt toch ook vooral geliefd omwille van het eten en drinken. “We maken er dan ook speciaal werk van voor onze buren uit het Noorden,” voegt Niek Groen toe. Hij vindt het nodig om aan de hoge verwachtingen te voldoen. Zo nu en dan proberen we Kempense streekgerechten te serveren, zodat de Nederlanders écht van België kunnen proeven. Want ook de Belgische bieren lijken de Nederlanders te smaken. Duvel, Westmalle en Corsendonk scoren het best. Wat een biertje allemaal niet kan doen. Het aantal ongevallen op de A67 richting Eindhoven lijkt vooralsnog niet toegenomen.
Auteur: Info Kliknieuws 
Redactie: VeghelNWS-code: 0-7861-2 
Categorie: Advertorial 
Aangemaakt: 2010-09-30 09:23:15 
Laatste wijziging: 2010-09-30 09:23:15 
Gewijzigd door: Info Kliknieuws