Diverse exclusieve voordelen via klikopvoordeel.nl
terug dinsdag, 13 jul 2010 - 11:03

Frank van Beers - Samen verder: werken aan de Boxtelse economie

Frank van Beers is burgemeester van de gemeente Boxtel

Gemeente en ondernemers werken in Boxtel al jaren nauw samen. Zeker in een economisch moeilijke periode is samenwerking cruciaal. De gemeente heeft daarvoor natuurlijk serieuze partners voor en in Boxtel hébben we die, onder andere in het Centrum. De Centrumondernemers willen nieuw elan te brengen in hun ondernemersvereniging. Eerste teken: een nieuwe naam: Ondernemingsvereniging Centrum Boxtel.

De afgelopen jaren daalde het draagvlak voor de OVB. De OVB wilde daar iets aan doen. Het eerste resultaat is een nieuwe naam: Ondernemingsvereniging Centrum Boxtel. ‘Ondernemings’ in plaats van ‘ondernemers’ om recht te doen aan de aanwezigheid van landelijke ketens én zelfstandige ondernemers. ‘Centrum’ omdat het werkgebied zich uitstrekt over het Centrum van Boxtel. De nieuwe OCB blijft uiteraard de ondernemers in het Centrum vertegenwoordigen in Citymanagement.

De OCB gaat werken met een dagelijks en een algemeen bestuur. Het dagelijks bestuur bestaat uit Jan van Vroenhoven (voorzitter), Ronald de Jong (secretaris) en Leon Borgers (penningmeester). Met vertegenwoordigers van de straten in het Centrum vormt het DB het algemeen bestuur.

Ik ben er trots op dat in onze gemeente de ondernemers zich goed organiseren. Als individuele ondernemer dragen zij hun steentje bij aan onze economie en onze gemeenschap in brede zin. Samen wordt de steen die ze bijdragen nog groter!

Frank van Beers
Burgemeester van Boxtel

Auteur: Tjanne Hartman 
Redactie: BedrijvigNWS-code: 0-7765-2 
Categorie: Columns 
Aangemaakt: 2010-07-13 11:07:21 
Laatste wijziging: 2010-07-13 11:07:21 
Gewijzigd door: Tjanne Hartman