Diverse exclusieve voordelen via klikopvoordeel.nl

Brabant gebombardeerd tot grootste pretpark van Nederland

0 reacties

door Klikbedrijvig op 21-mei-10 13:49

origineel bericht
EINDHOVEN – Vandaag overmeestert PlattelandVakantieland.nl de ‘Welkom in Brabant’-borden langs vijftien invalswegen van de provincie. Met speciale hoezen worden de borden omgetoverd naar: Welkom in Brabant, het grootste pretpark van Nederland.

PlattelandVakantieland.nl wil mensen wakker schudden met deze actie. “Weet je wel hoeveel leuke dingen bij jou in de buurt te beleven zijn? Heb jij bijvoorbeeld al ooit gewandeld met een ezel? Of geslapen in een hooitel?” vraagt directeur Paul Kempen. “Brabant telt enorm veel mogelijkheden voor een uniek dagje uit. Niet de Efteling, de Beekse Bergen of het Autotron zijn de grootste pretparken van Nederland. Nee, dat is Brabant zelf!”

Alle knusse plekjes van het grootste pretpark van Nederland zijn te vinden op PlattelandVakantieland.nl. Niet alleen activiteiten, maar ook overnachtingen in bijvoorbeeld een bed&breakfast of een groepsaccommodatie zijn gemakkelijk te vinden. Op die manier is het heel simpel om een compleet uitje samen te stellen. Of zelfs een hele vakantie. “Zonder een duur entreekaartje of lange wachtrijen” stelt Kempen. “Ga dit Pinksterweekend nou eens niet naar een attractiepark, maar kijk wat er direct bij u in de buurt allemaal te doen is. Wedden dat u een heerlijk dagje beleeft!”

Klikbedrijvig