Diverse exclusieve voordelen via klikopvoordeel.nl

Adverteren

Adverteren op Klikbedrijvig is meer dan interessant. U profiteert niet alleen van het enorme bereik, maar hebt bovendien de unieke mogelijkheid om regionaal te adverteren op internet. Daarnaast kunt u via De Winter drukkers en uitgevers B.V. natuurlijk een aantrekkelijk totaalpakket creëren. Wij adviseren u graag over de ideale mediamix van advertenties op Klikbedrijvig, in gedrukte media en op kabelkranten!

De advertentiemogelijkheden op Klikbedrijvig zijn divers. Uw boodschap kan op vier manieren in beeld komen: in de vorm van een rectangle, een advertorial, een half banner of een tekstlink met uw logo. Deze vier opties hebben allemaal een eigen plaats, prijs en karakter.

Rectangle

De rectangle is een rechthoekige advertentie met een formaat van 336 x 280 pixels en kan zowel statisch als dynamisch zijn. Er zijn vier bestandsformaten mogelijk. Zo kunt u uw rectangle als gif-, jpg-, flash- of DHTML-bestand aanleveren. De advertentie staat aan de rechterkant van de pagina. Dat kan natuurlijk de homepage zijn, maar het is ook mogelijk om op een specifieke pagina, zoals de sportsectie, te adverteren.

Advertorial

Linksboven op de pagina staat de advertorial: een tekst met foto, die zich bij aanklikken uitvouwt tot een volwaardig nieuwsitem. Het grote voordeel ten opzichte van de andere advertentiemogelijkheden is dat de advertorial als nieuwsbericht gepresenteerd wordt en dus ook in de database van Klikbedrijvig wordt opgenomen. Hierdoor blijft uw bericht vindbaar, zelfs na de adverteerperiode. De advertorial wordt geschreven door de redactie van Klikbedrijvig en kan worden uitgebreid tot maar liefst 3.000 tekens. Daarnaast hebt u ook de mogelijkheid om maximaal vijf foto’s aan het bericht toe te voegen.

Half banner

De half banner heeft een prominente plaats op de homepage van Klikbedrijvig. Deze banner van 234 x 60 pixels vormt namelijk de scheiding tussen de berichten van vandaag en gisteren. Iedereen die de nieuwsberichten naloopt, komt de banner dus tegen! Bij de half banner is het net als bij de rectangle mogelijk om een dynamische advertentie aan te leveren.

Tekstlink met logo

De goedkoopste manier om te adverteren op Klikbedrijvig is deze tekstlink. De gereserveerde plek van 16 x 16 pixels biedt ruimte voor een logo waarnaast u een slogan kan plaatsen. Elke bezoeker die op de tekst of het logo klikt, komt terecht op uw eigen website. Een zeer effectieve manier van adverteren op Klikbedrijvig dus.

Hebt u interesse in een andere vorm van adverteren op Klikbedrijvig? Neem dan contact met ons op middels het e-mail adres adverteren@kliknieuws.nl. Wij spelen graag in op uw specifieke wensen!